Proefpakket bestellen

EEN PROEVERIJ MET GOED GESPREK, AL VOOR € 7,50 PER PERSOON!!!

Regelmatig ontvangen wij het verzoek om een lezing of een wijnproeverij over het thema wijn in de Bijbel te verzorgen. Om aan de vraag te kunnen voldoen is er op deze website een proefpakket te bestellen. Het pakket is geschikt voor (leer)activiteiten in kerken, parochies, verenigingen, vriendengroepen, bijbelstudiegroepen, bedrijven of studentenverenigingen etc. De deelnemers kunnen op zelfstandig wijze een wijnproeverij met een goed gesprek organiseren. Indien gewenst zijn we bij de proeverij aanwezig voor een inleiding op het thema.

Naar aanleiding van het wijnwonder van Jezus in Kana en met behulp van een wijnproeverij ga je met andere wijnliefhebbers in gesprek over levensthema's. De wijnen uit het bijbehorende proefpakket zijn een hulpmiddel om je gedachten tijdens het gesprek onder woorden te brengen. Om deel te nemen aan de proeverij is geen kennis van wijn of van de Bijbel noodzakelijk. 

  • Je ontvangt een proefpakket met wijnen, een handleiding voor de organisator en materialen voor alle deelnemers (zoals proefformulieren en een full color magazine).​

De wijnen:

Het gevarieerde proefpakket bevat vijf eerlijke wijnen van biologische herkomst. Eén pakket is geschikt voor maximaal 12 personen. Bij grotere groepen kunnen natuurlijk meerdere pakketten besteld worden. Neem bij interesse of vragen contact op via het contactformulier. De wijnen, de magazines, handleidingen en andere materialen worden binnen 1 - 3 dagen toegezonden. 

Er kan gekozen worden uit drie pakketten:

Pakket Pure Wijn Basis: Vijf unieke biologische wijnen, inclusief gesprekboekjes, handleiding en pennen. €90,- (inclusief verzendkosten binnen Nederland)

Pakket Pure Wijn Luxe: Vijf exclusieve biologische wijnen, inclusief gesprekboekjes, handleiding en pennen. € 140,- (inclusief verzendkosten binnen Nederland)

Pakket Zakelijk: Een doe-het-zelf pakket voor bedrijven en organisaties. Vijf exclusieve biologische wijnen, inclusief gespreksmagazines, een handleiding en pennen. € 280,- excl. 21% btw. Schroom niet om contact op te nemen om te overleggen over mogelijkheden voor uw bedrijf. Kijk ook bij de pagina bedrijven en organisaties

 

 

Tip: Wil je de gasten bij binnenkomst verrassen met een glas mousserende wijn? Deze wijn kan je ter aanvulling op het proefpakket bestellen!
 

 

Alcoholvrije alternatieven:

Voor wie geen alcohol wil of kan drinken kunnen wij voldoende alcoholvrije alternatieven leveren. In de vorm van bijzondere fris- en kruidendranken, vruchtensappen en alcoholvrije wijnen valt er voldoende te genieten. 

© 2016 - 2021 Wijn in de Bijbel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel