Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Wim Bak
  Erik en Riann hebben in de ontmoetingskerk Noordeloos een zeer inspirerende bijbelse wijnproeverij gegeven. De wijnen waren heerlijk, het verhaal was boeiend en de sprekers waren kundig en prettig om naar te luisteren. Kortom een top-avond.
 • Geplaatst door Wilma
  Eind maart hebben we een avond over wijn in de bijbel bijgewoond in de Plantagekerk. Ondanks dat ik niet zo vaak in de kerk kom vond ik dit wel een grappige avond. Niet belerend maar wel ontspannen. (of dit nu door de wijn kwam ?) Samen met m'n moeder hebben we een leuke avond gehad. De man die het organiseerde wist veel over wijn te vertellen en ondertussen heb ik ook nog veel geleerd over de Bijbel ook. Tot een volgende keer. groetjes Wilma
 • Geplaatst door Kerk en wijn!
  Beste Erik, wat hebben we een bijzondere avond gehad in onze kerk. Wat wijn wel niet kan doen met mensen! Het maakte de tongen los maar dan wel op een goede manier. Jouw proefpakket heeft er voor gezorgd dat we met 25 personen bijzondere gesprekken hadden over wijn en onze levens. Heerlijk! Ik ga aan mijn werkgever vragen of ik dit ook eens voor mijn collega's kan organiseren. Of nog liever, kom jij eens een teambuilding voor ons bedrijf organiseren? Ik neem contact met je op.
  Vriendelijke groet, John B.
 • Geplaatst door Mireille
  Binnen een intieme vriendengroep heb ik genoten van een ontspannen avond met een proefpakket van Wijn in de Bijbel. Het proeven van de wijnen prikkelde en stimuleerde alle zintuigen, waardoor samen met de gespreksopdrachten de avond gevuld was met gesprekken over zaken die er werkelijk toe doen. Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring.
 • Geplaatst door Géke
  Ik was één van de aanwezigen bij de onlangs in Duisburg door Pieter Romijn georganiseerde wijnproeverij. Het was een bijzonder leuk en leerzaam avondvullend programma. Mooi boekje er bij met o.a. wijn-teksten uit de bijbel en opdrachten om de aangeboden wijnen te leren onderscheiden. Top-avond gehad!
 • Geplaatst door Pieter Romijn
  We hebben gisteren een geweldige avond gehad met behulp van een proefpakket.
  In de Duitse plaats Duisburg Ruhrort is de NKadR (Nederlandse Kerk aan de Rhur) gevestigd. Daar is iedere zondag een Nederlands talige kerkdienst die veel bezocht wordt door binnenvaart schipper. Natuurlijk zijn ook andere mensen welkom. Bijvoorbeeld toeristen of mensen die om een of andere reden wonen in de buurt van het Ruhrgebied. Traditie getrouw liggen rond de kerstdagen een flink aantal Nederlandse binnenvaartschepen in haven van Duisburg bij elkaar om een groots opgezet christelijk kerstfeest te vieren. Een mooie gelegenheid om met elkaar te genieten van mooie wijnen en het mooiste Boek dat bestaat als een soort start van dit grootse schippers evenement.
  Ik voel me dankbaar dat ik deze proverij mocht organiseren.

  Voor idereen gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2017.

  Pieter Romijn.
 • Geplaatst door Jan de Graaf
  Hartelijk dank voor het mooie wijnpakket en de fantatische gesprekken
© 2016 - 2021 Wijn in de Bijbel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel